21 oktober, 2019

Sentor expanderar och öppnar kontor i Finland

Sentor expanderar till Finland för att möta en ökad efterfrågan av tjänster inom cybersäkerhet. Nicolas Gabriel-Robez, erfaren expert inom informationssäkerhet, har anställts som Regional Director för att utveckla verksamheten i Finland.

Som en följd av en ökad efterfrågan på cybersäkerhetstjänster på den finska marknaden har Sentor nu öppnat en filial i Helsingfors. I spetsen för satsningen står Nicolas Gabriel-Robez, finsk informationssäkerhetsexpert med över 20 års erfarenhet inom säkerhetsområdet. Nicolas innehar flera certifieringar och har tidigare genomfört ett stort antal compliance audits och konsultprojekt världen över, på uppdrag av stora organisationer och finansiella institutioner.

Sedan starten för några veckor har han och Sentors säljorganisation redan hunnit signera flera ramavtal med några av Finlands största företag. Målet är att fortsätta expandera verksamheten i Norden, säger Sentors vd Martin Zetterlund:

- Vår lokala närvaro i Finland och Nicolas erfarenhet och kompetens kommer göra det möjligt för oss att växa på den finska marknaden tillsammans med nya och befintliga kunder. Vår etablering i Finland är en viktig del i vår strategi för att bli en ledande aktör i hela Norden.

Kontakta oss

Vi erbjuder flera kontaktvägar och återkopplar så snart som möjligt. Har du känslig information ber vi dig att maila krypterat.

Ta kontroll över din säkerhet

Boka kostnadsfri rådgivning

I samråd med dig pratar vi om din organisations säkerhetsutmaningar och diskuterar hur vi på Sentor kan hjälpa dig att uppnå dina mål. Om du hellre vill bli kontaktad, ange dina uppgifter i kontaktformuläret.