In English

Karriär

Karriär

Perfection is the enemy of progress

På Sentor har vi erfarenhet och kunskap som gör oss ledande på cybersäkerhet. Vårt team består av olika individer med det gemensamma intresset för säkerhet. Vi förväntar oss inte att någon är perfekt, men vi förväntar oss att alla som jobbar hos oss strävar efter att utvecklas, så att vi fortsätter ligga steget före angriparna när det gäller att skydda våra kunder.

Redo för nästa steg?

Våra medarbetare är vår främsta tillgång, därför lägger vi stort fokus på att hitta rätt personer och att se till att Sentor är en arbetsplats där de vill stanna kvar. Vi tror på att skapa ett team med en stor bredd av bakgrunder och erfarenheter, och vill att Sentor ska kännas lika mycket som en arbetsplats, som en plats där vi alla kan skapa erfarenheter för livet. Vill du veta hur det är att jobba på Sentor? Prata med Michelle!

Till vår karriärsite

företagskultur

Alltid på Sentor

Inspirerande företagskultur

Hos oss finner du en inspirerande och varm företagskultur som genom­syras av ett brinnande intresse för IT-säkerhet och att få bidra till samhälls­nytta. Exempelvis arbetar vi med att stärka den digitala säkerheten hos kvinnojourer och de kvinnor, tjejer och barn de möter.

Great Place to Work

Här spelar det ingen roll vem du är - vi välkomnar alla! Något som också bekräftas genom vår Great Place to Work-certifiering; i medarbetar­undersökningen uppger 96 % att Sentor är en vänlig arbets­plats där man kan vara sig själv.

Flexibel arbetstid

På Sentor väljer vi att fokusera på ditt resultat snarare än var och när du utför ditt arbete. Här får du fullt förtroende; arbetar du bäst på ett kafé en dag eller glider in på kontoret lite senare än vanligt, så spelar det ingen roll för oss.

Fantastiska utvecklingmöjligheter

Vi är nyfikna på dig och vad du har att erbjuda Sentor. I gentjänst kommer vi ge dig de verktyg du behöver för att kunna utvecklas yrkesmässigt. Hos oss får du intern­utbildningar och möjligheten till betalda utbildningar och certifieringar när de behövs.

Årliga kickoffer och konferenser

Varje år får respektive avdelning åka på kick-off samt tech-konferenser såsom Security Fest, Sec-t och DEF CON i Vegas. En gång om året anordnas även en stor konferens för hela firman, med alltifrån skidresor till besök av intressanta storstäder.

Trygg och hälsosam anställning

Vi är måna om att du mår bra. För att underlätta det får du, utöver vänliga och hjälpsamma kollegor, bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, kollektivavtal och tjänste­pension. Varannan vecka kommer dessutom en massör till kontoret – bara en sån sak!

Kontakta oss

Vi erbjuder flera kontaktvägar och återkopplar så snart som möjligt. Har du känslig information ber vi dig att maila krypterat.