In English
Hero image

Incident Response

Är din organisation utsatt för en cyberattack?

Nästa steg

Vad ska du göra nu?

1. Behåll lugnet – gör inget förhastat

2. Säkra dina säkerhetskopior (helst avstängda) – se till att de inte är anslutna till ett nätverk

3. Kontakta Sentor – ring 08-545 333 50 (öppet 24/7) OBS! Endast företag

Översikt

Vi hjälper dig ta kontroll över situationen

Sentors Incident Response Team kan hjälpa din organisation att omedelbart ta kontroll över en utsatt situation, minimera skadan och skydda kritisk data, system och drift. Vi har levererat Incident Response sedan 1999, och har genom åren samlat på oss omfattande kunskap och erfarenhet av att hantera och leda utredningar av säkerhetsincidenter.

Genom att föra ett nära samarbete med dig som kund kan vi inte bara återta kontroll över situationen, utan också arbeta för att återställa ordningen så att affärsverksamheten så snabbt som möjligt kan återgå till det normala. När den omedelbara faran är över analyserar vi vad som skett och ger råd kring hur ditt företag kan stärka er motståndskraft i framtiden.

Tänk på...

...att alla åtgärder du vidtar, även om du bara loggar in på en server för att titta på en logg, kan få allvarliga konsekvenser. Väg noggrant de potentiella fördelarna och nackdelarna med varje enskild åtgärd före utförande, och konsultera gärna våra tekniska säkerhetsspecialister.

VARFÖR SENTOR?

Kapacitet, kompetens och erfarenhet

Erfarenhet

Sedan 1999 har vi har hjälpt drabbade företag i alla sorters branscher att hantera, utreda och komma på fötter efter olika typer av säkerhetsincidenter.

Specialister

Med flest tekniska säkerhetsexperter i Sverige och specialister inom incident response kan vi säkerställa hög kvalité och leveranskapacitet.

Helhetsleverantör

Med experter inom både informationssäkerhet och teknisk säkerhet samlade under samma tak, kan vi utreda och hantera incidenter av olika sorters natur.

Läs mer

Relaterat innehåll

Kontakta oss

Vi erbjuder flera kontaktvägar och återkopplar så snart som möjligt. Har du känslig information ber vi dig att maila krypterat.