In English
Hero image

Advisory services

Översikt

Säkerhet kräver styrning

Säkerhet är ett komplext område att hantera. Det underlättas heller inte av att riskerna kopplade till cyberhot växer, i kombination med att kraven från kunder och regelverken blir allt fler. Av förklarliga skäl kan det i många fall kännas överväldigande för den interna IT- eller säkerhetsorganisation att hålla koll på alla bitar. En vägledande röst som vet hur du och din organisation kan uppnå struktur och effektivitet i ert säkerhetsarbete - och vad som krävs för att nå dit - kan därför vara oumbärligt. 

Content image

Vi hjälper dig att nå dina mål

En säkerhetsexpert från Sentor förstår dina risker, ser till att din information är skyddad från hot och missbruk, och säkerställer att du följer krav från såväl kunder som regelverk. I vårt erfarna konsult-team hittar du både bred säkerhetskunskap och djup spetskompetens inom en rad olika områden. Till oss vänder du dig om du behöver hjälp med allt från riskanalyser och implementering av ledningssystem som ISO 27001, till stöd inför PCI DSS-certifieringar och utbildning av dig och din personal. Tillsammans ser vi till att din säkerhet håller en hög och tillfredsställande nivå.

Kontakta oss

Några ord från en av våra kunder

johan andersson

Sentor gjorde ett gediget arbete vilket gjorde att hela organisationen fick upp ögonen för GDPR och involverade sig i processen. Alla blev dessutom genuint glada när det kändes som att vi gjorde framsteg och var på rätt väg.”

Johan AnderssonCIO på Insplanet
insplanet

Kontakta oss

Vi erbjuder flera kontaktvägar och återkopplar så snart som möjligt. Har du känslig information ber vi dig att maila krypterat.