In English
Hero image

Managed Detection and Response

Upptäck och hantera cyberhot 24/7

MDR

Nya hot kräver nya åtgärder

I takt med att hoten från cyberkriminella växer har även kraven på organisationers förmåga att hantera nya säkerhetsrisker ökat. Samtidigt växer många företags systemdjungel när både on-premise- och molnmiljöer driftsätts med hög frekvens. Resultatet blir en svårhanterad och i många fall sårbar IT-miljö, redo att utnyttjas av angripare. En förutsättning för att kunna möta den nya hotbilden är förmågan att identifiera och åtgärda dessa sårbarheter, och samtidigt ha kapacitet att snabbt kunna detektera och hantera incidenter när de inträffar.

Content image

Unik kombination av defensiva och offensiva SOC-tjänster

Med hjälp av vår unika kombination av offensiva och defensiva SOC-tjänster kan du bedriva och utveckla din verksamhet med hög säkerhet. RedSOC, bestående av erfarna säkerhetstestare, kommer kontinuerligt testa din organisation med syfte att jaga efter brister i dina nätverk och system, såväl tekniska som strukturella. På andra sidan står BlueSOC, redo att upprätthålla din organisations interna försvar genom att detektera och hantera cyberhot dygnet runt. Tillsammans bidrar båda tjänsterna till att du kan uppnå och upprätthålla en hög nivå av säkerhet i din organisation, även när hoten och verksamheten förändras.

Kontakta oss

Några ord från våra kunder

"Vi anlitar Sentor för att granska våra webbplatser och applikationer. Vi är mycket nöjda över det arbete Sentor har utfört genom åren och den återkoppling vi har fått. Helt klart en förtroendeingivande säkerhetspartner."

Christopher AnderssonCIO på SevenDay Finance

SYNERGIER

Fördelar med att kombinera Red- och BlueSOC

Kontinuerlig testning

Genom kontinuerliga scenariobaserade attacker testar Red Team både organisationens och BlueSOCs motståndskraft över tid

Utökad detektionsförmåga

Tack vare Red Teams tester kan saknade loggkällor hos BlueSOC identifieras och implementeras, och nya kundspecifika use cases skapas

Verifierar sårbarheter

Med hjälp av scanning och threat intelligence kan vi, beroende på tjänstens omfattning, verifiera om din verksamhet är exponerad när nya sårbarheter uppdagas

Tillgång till spetskompetens

Med Red- och BlueSOC får du tillgång till samlad spetskompetens inom både offensiv och defensiv säkerhet

traineeprogrammet

VARFÖR SENTOR?

En dedikerad säkerhetspartner

Cybersecurity natives

Vi arbetar uteslutande med cybersäkerhet. Det innebär att vi alltid kan ligga i framkant och ge dig som kund de mest uppdaterade och proaktiva lösningarna för dina säkerhetsbehov. 

Vendor independent

Oavsett vilka tekniker eller leverantörer du använder, gör vi alltid vårt yttersta för att anpassa våra tjänster och leveranser efter din verksamhets unika förutsättningar.

Big enough to scale, small enough to care

Med experter inom både offensiv och defensiv säkerhet samlade under samma tak, kan vi ge dig som kund ett bättre skydd mot alla sorters cyberrisker som kan hota verksamhetens framgång.

Läs mer

Relaterad läsning

Kontakta oss

Vi erbjuder flera kontaktvägar och återkopplar så snart som möjligt. Har du känslig information ber vi dig att maila krypterat.