In English

Cloud test

Identifiera svagheter i er molninfrastruktur

Cloud test

Molnet – en risk som är här för att stanna

Idag hanterar de flesta företagen data i molnmiljöer, och utvecklingen går snabbt framåt. Molntransformationen erbjuder många möjligheter, såsom skalbarhet, ökad flexibilitet och kostnadseffektivitet. Men den kan också leda till att företag exponeras för nya säkerhetsrisker. Sårbarheter i exempelvis API:er och felaktiga konfigurationer kan leda till att angripare får tillgång till allt från inloggningsuppgifter och annan känslig data, till interna system och nätverk.

Vi gör din molnresa säkrare

Våra etiska hackare hittar sårbarheterna i dina cloud-miljöer innan någon annan gör det. Till sin hjälp använder de samma metoder och verktyg som riktiga angripare, för att testa din motståndskraft så verklighetstroget som möjligt.

När sårbarheter identifieras rapporteras de tillsammans med tydliga rekommendationer på hur de bäst åtgärdas – allt för att du som kund ska kunna försätta digitralisera din verksamhet på ett säkert sätt.

Kontakta oss

varför säkerhetstesta?

Fyra skäl att göra ett cloud-test

Standard

Regelbundna säkerhetstester för att identifiera sårbarheter i affärskritiska applikationer är idag standard bland seriösa företag, och visar att din verksamhet tar säkerheten på allvar.

Efterlevnad

Flera regelverk och direktiv ställer krav på regelbundna applikationstester, såsom PCI DSS och PSD2. Även kunder kan kravställa om säkerhets­tester från sina tjänsteleverantörer.

Effektiva åtgärdsförslag

Slutrapport, avrapportering samt kommunikation under genomförandet av testet inkluderar effektiva åtgärds­förslag för att mitigera de brister som identifieras.

Kunskapshöjande

Öka kunskapen och om din cloud-säkerhet i ditt interna team. Våra testare är vana att förklara teknik, både för utvecklare och mindre tekniskt insatta personer, såsom en ledningsgrupp.

iso 27001

VARFÖR SENTOR?

Störst på cloud-tester i Sverige

Hög kapacitet

Med flest penetrationstestare i Sverige kan vi säkerställa en hög leveranskapacitet utan onödigt långa bokningshorisonter.

Specialister

Tack vare vår storlek har vi möjlighet att driva en dedikerad specialistgrupp inom applikationssäkerhet, vilket ger dig som kund största möjliga värde.

Tillgängliga

Vi sätter stort värde vid att vara lyhörda och anpassa oss efter din organisations unika behov - inget scope är för litet eller för för stort!

Några ord från våra kunder

"Vi anlitar Sentor för att granska våra webbplatser och applikationer. Vi är mycket nöjda över det arbete Sentor har utfört genom åren och den återkoppling vi har fått. Helt klart en förtroendeingivande säkerhetspartner."

Christopher AnderssonCIO på SevenDay Finance

Mer läsning

Relaterat material

Kontakta oss

Vi erbjuder flera kontaktvägar och återkopplar så snart som möjligt. Har du känslig information ber vi dig att maila krypterat.