In English
Sentor accenture

29 juni, 2021

Sentor blir en del av Accenture

Sentor grundades 1998. Sedan start har vi arbetat utifrån vetskapen att cybersäkerhet är en ständigt pågående kamp och att det krävs erfarenhet, expertis och mänsklig intuition för att lyckas där automatiserade scanningverktyg och program brister. Vi vet även att alla våra kunder har olika utmaningar, och har under åren lyckats utveckla ett arbetssätt som kännetecknas av uthållighet och en förmåga att se till varje kunds unika behov.  

Att bibehålla en hög nivå av cybersäkerhet är inte bara en IT-fråga, utan en utmaning för hela verksamheten för många företag världen över. Sentors mål har aldrig varit att bara "hjälpa" kunder med cybersäkerhet. Vi vill höja ribban inom branschen i hela Norden så att verksamheter i regionen har ett starkt skydd mot cyberhot. Av den anledningen har vi därför valt att ta nästa steg i vår resa och bli en del av Accenture, och därmed bli en del av ett större ekosystem inom cybersäkerhet. Tillsammans kan vi erbjuda en större bredd av avancerad teknisk kompetens än vi kunnat göra som separata bolag, vilket krävs för att hantera de cyberhot som präglar den tid vi lever i nu.  

För Sentor kommer detta inte bara ge oss ytterligare förmåga att hjälpa kunder hantera cyberhot, utan ger också våra medarbetare fler möjligheter att växa.  

För mer information om affären kan du läsa pressreleasen om sammanslagningen här!

Kontakta oss

Vi erbjuder flera kontaktvägar och återkopplar så snart som möjligt. Har du känslig information ber vi dig att maila krypterat.