In English

17 november, 2014

Sentor är Sveriges tredje bästa arbetsgivare

Sentor har tagit tredjeplatsen i Universums stora undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare 2014. Undersökningen är en av Sveriges största på området och 30 000 anställda har deltagit genom att bedöma sina arbetsgivare.

Alla anställda får bedöma sina arbetsgivare utifrån de tre faktorerna; intern identitet, nöjdhet och lojalitet. Sentor visade upp höga resultat för alla delar vilket ledde till en tredjeplats totalt sett i tävlingen och en andraplats i kategorin medelstora företag.

- Sedan vi startade Sentor 1998 har en positiv företagskultur varit något som är centralt i vår verksamhet. Vi värderar vår personal högt därför är det extra viktigt att vi fått så höga poäng i kategorin lojalitet. Stort fokus läggs nu på att behålla denna positiva företagskultur i takt med att vi växer, säger Anders Söderström, VD på Sentor.

- När konkurrensen om talangerna hårdnar blir det allt viktigare för en arbetsgivare att kunna skapa engagemang hos de egna medarbetarna och få dem att vilja stanna kvar. Nöjda och motiverade medarbetare bidrar inte bara till organisationens framgång genom att prestera på topp utan är också viktiga ambassadörer för att rekrytera nya talanger, säger Petter Nylander, VD på Universum.

Om Sveriges Bästa Arbetsgivare 2014

Undersökningen genomfördes 2014 mellan den 1 maj och den 31 september. 173 företag från en mängd olika branscher har deltagit och totalt har 33 307 yrkesverksamma personer i Sverige har fått bedöma sin arbetsgivare.

Vill ni söka jobb hos Sentor?

Vi strävar alltid efter att rekrytera de vassaste talangerna på marknaden. Just nu söker vi exempelvis efter fler säkerhetsoperatörer och penetrationstestare!

Läs mer på vår karriärsida

Kontakta oss

Vi erbjuder flera kontaktvägar och återkopplar så snart som möjligt. Har du känslig information ber vi dig att maila krypterat.