In English
great place to work

Sentor har blivit certifierade enligt Great Place to Work - en globalt erkänd standard som bland annat mäter faktorer som stolthet över arbetet, tillit till ledarskapet och trivsel med kollegorna.

I slutet av januari certifierades Sentor som ett “Great Place to Work” - en globalt erkänd standard som kännetecknar en bra arbetsplats. Certifieringen bygger på resultatet från en så kallad culture audit där företagskulturen beskrivs utförligt i kombination med en medarbetarundersökning. Sammantaget fungerar certifikatet som ett kvitto på att medarbetarna trivs på sin arbetsplats.

- Vi är förstås väldigt stolta över att ha blivit utsedda till ett great place to work - dessutom på första försöket, vilket är långt ifrån självklart. Vi gör många insatser för att de som jobbar här ska må bra både på och utanför arbetsplatsen, och det är väldigt glädjande att det visar sig i resultaten i medarbetarundersökningen, säger Martin Zetterlund, vd på Sentor.

Bland annat har 96 % har uppgett att det Sentor är en vänlig arbetsplats där man kan vara sig själv, och 95 % skulle rekommendera företaget som arbetsgivare. Den enda kategorin sticker ut negativt rör arbetslokalerna, vilket har sina naturliga förklaringar, menar Martin:

- De senaste åren har vi haft en hög personaltillväxt, vilket har resulterat i att vi börjar växa ur lokalen. Det är något vi håller på att åtgärda genom att titta på nya, större lokaler att flytta in i senast vid årsskiftet. Då kommer även de resultaten se betydligt bättre ut, vågar jag nästan lova.

Kontakta oss

Vi erbjuder flera kontaktvägar och återkopplar så snart som möjligt. Har du känslig information ber vi dig att maila krypterat.