PCI DSS Assessment

Säkerställ att ni efterlever kraven
som ställs på er organisation
Översikt

Vi kan PCI DSS utan och innan

PCI DSS – Payment Card Industry Data Security Standard – är ett regelverk som har tagits fram för att säkerställa hanteringen av betalkortsinformation. Standarden drivs av betalkortsföretagen (VISA, MasterCard, American Express, m.fl.) och omfattar alla företag som sparar, överför eller hanterar betaldata i sin miljö.

Sentor har en bred portfolio av tjänster som kan bidra till att uppfylla de 12 övergripande kraven i standarden. Här finner ni mer information om Sentors relaterade tjänster till PCI DSS.

Som QSA kan vi utföra PCI DSS Assessments

De företag som behöver genomgå en revision enligt PCI DSS måste godkännas av en ackrediterad revisor – en Qualified Security Assessor (QSA). I egenskap av QSA kan Sentor bistå med samtliga aspekter kring PCI, från rådgivning och hjälp att införa kontroller, till själva PCI-certifieringen.

Vi kan hjälpa er oavsett vilken fas ni befinner er i

Oavsett om ni redan inlett er resa eller på väg att inleda er resa mot en certifiering kan vi hjälpa er. Hos nya kunder genomför vi en GAP-analys för att se hur väl kunden svarar mot de tolv övergripande kraven i standarden. Bedömningen sker genom intervjuer med nyckelpersoner inom organisationen, samt granskningar av relaterade strategier och dokument. Målet med detta är att kunna definiera omfattningen för varje del i PCI DSS-projektet.

Vill du veta mer? Lämna din e-postadress så hör vi av oss!

Sentor kommer lagra dina angivna personuppgifter för att tillgodose ditt berättigade intresse och dessa kommer lagras tills dess att affärsrelationen upphört. För mer information om hur Sentor hanterar personuppgifter, läs vår integritetspolicy.

Mer information
Vi vill bli certifierade - Hur kan Sentor hjälpa oss?

För att göra det tydligare hur Sentor kan vara behjälpliga i arbetet med att nå en PCI DSS-certifiering har vi tagit fram en sida där vi mappar våra tjänster mot kraven som ställs i standarden. För mer information besök länken nedan.

Läs mer

Vad är PCI DSS?

Är du intresserad av mer information om standarden? Den här artikeln beskriver varför standarden skapades, vilka som omfattas av den, vilka huvudområden som finns samt vilka de 12 övergripande kraven är. Klicka på länken nedan för mer information!

Läs mer

Vad innebär PCI DSS 3.2?

Från och med den 28 april 2016 börjar version 3.2 av PCI DSS att gälla. Är ni nyfikna på vad som är nytt i regelverket och vilka utmaningar det innebär för er verksamhet? Läs vårt whitepaper för mer information!

Läs mer

Vilka är de viktigaste begreppen inom PCI DSS?

PCI DSS innehåller mängder av olika termer och förkortningar. Vi har därför tagit fram en överlevnadsguide med de vanligaste begreppen för att underlätta för er. För mer information klicka på länken nedan.

Läs mer

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vill du hålla dig uppdaterad inom IT- och informationssäkerhet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!
Anmäl dig!

Whitepapers

Sentor har tagit fram flera whitepapers som berör informationssäkerhet och compliance.

NIS-direktivet
GDPR och outsourcing
ISO 27001
Mer läsning!

Case studies

Vi har två kundcase där kunderna beskriver om sina utmaningar och hur Sentor har varit hjälp.

GDPR - Insplanet
ISO 27001 - TeamEngine
Mer läsning!

Debattinlägg i Sydsvenskan

Svenska organisationer måste ta ansvar för sin säkerhet. Det krävs inte minst nu när NIS-direktivet börjar gälla i EU, skriver Krister Hedfors.
Läs mer! (extern länk)

Vill du komma i kontakt med oss?