OM SENTOR

Experter inom IT- och
informationssäkerhet
Företaget

We secure openness, digital innovation and fight evil

Sentor är ett cybersäkerhetsföretag som arbetar med att skydda våra samhällsviktiga digitala funktioner och organisationers affärsverksamhet, mot nutida och framtida cyberhot. Genom att kombinera expertkunskap, erfarenhet och engagemang hjälper vi till att skydda ett öppet och tillgängligt informationsflöde. Samtidigt möjliggör vi för organisationer att digitalisera sin verksamhet på ett säkert sätt.

Sentor strävar efter att vara en säkerhetspartner snarare än en leverantör av säkerhetstjänster. Vi kan idag täcka stora delar av en organisations digitala säkerhetsbehov med hjälp av spetskompetens inom områdena; managerad säkerhet, informationssäkerhet och teknisk IT-säkerhet.

Sentor har fått förtroende att samarbeta med några av världens ledande företag inom olika branscher. Oavsett storlek eller bransch har vi kunskap och erfarenhet att anpassa säkerhetsarbetet till era unika förutsättningar.

Referenser

Några ord från våra kunder

- På Klarna är säkerhet något vi värderar högt och vi arbetar kontinuerligt för att hålla en hög skyddsnivå. Sentor är en säkerhetspartner med spetskompetens som hjälper oss att säkerställa att så är fallet- Jonathan James, CSO på Klarna
- Vi anlitar Sentor för att granska våra webbplatser och applikationer. Vi är mycket nöjda över det arbete Sentor har utfört genom åren och den återkoppling vi har fått. Helt klart en förtroendeingivande säkerhetspartner.- Christopher Andersson, CIO på Sevenday Finance
- Vårt samarbete med Sentor har varit en succé. Med Sentors tjänst får vi ett effektivt system för att upptäcka, blockera och samla information om skadlig aktivitet på alla våra webbplatser.- Jerry Dunn, Development Manager på easyJet
- Sentor säkerställer att de system vi erbjuder våra iGaming och bettingkunder är säkra och uppfyller kraven i PCI DSS.- Christian Brolin, CIO på GTech
aftonbladet logo
eon logotyp
byggmax logo
klarna logo
Värderingar

Våra värderingar

På Sentor arbetar vi för att nå våra högt uppsatta mål. Vi expanderar i snabbt takt för att möta en mycket stor efterfrågan på tjänster inom IT- och informationssäkerhet. Därför tycker vi att det är viktigt med en gemensam värdegrund som knyter samman våra medarbetare (sentorianer), oavsett roll eller vart de befinner sig.

Vi sammanfattar våra värderingar i tre värdeord; Experts, Available & Fun. Vart och ett av värdeorden är laddade med innehåll som utgör en del av Sentors DNA – vårt sätt att vara.

Experts

En sentorian besitter hög kompetens inom sitt respektive område och strävar efter att leverera bästa möjliga affärsvärde till kund. En sentorian strävar också efter att fortbilda sig och utveckla sina kunskaper för att bibehålla sin spetskompetens.

Available

En sentorian lyssnar på sina kunder, agerar och reagerar snabbt. Internt är en sentorian öppen för sina kollegors input och är inte bunden av hierarkier utan kan tala fritt med alla.

Fun

En sentorian triggas av svåra och utmanande uppgifter. Samtidigt som en sentorian lägger stor vikt vid att leverera enligt kundens önskemål är det viktigt att ha kul och bidra till en positiv och stimulerande arbetsmiljö.

Arbetsplats & kultur

Vi är en av Sveriges bästa arbetsgivare

Sentor är en på många sätt unik arbetsplats där medarbetarna trivs i väldigt hög utsträckning. I Universums stora undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare har Sentor tre år i rad tagit en topp 10-position bland Sveriges medelstora företag. Vi är även certifierade av Great Place to Work.

På Sentor sporras vi av varandra kunskapsmässigt samtidigt som vi har eftersträvar en miljö där varje individ har möjlighet att påverka och bidra till företagets framgång.

Läs mer och se lediga tjänster!
great place to work
Management
martin zetterlund
Martin Zetterlund

CEO

Andreas Lindberg

CFO

Mikael Witt

Head of Managed Security

krister hedfors
Krister Hedfors

Head of Technical- and Information Security

Tomas Wahlstedt

Marketing Manager

Anna Olsson

Talent Manager

daniel hesselberg
Daniel Hesselberg

Sales Manager

Vill du komma i kontakt med oss?